FAQs

Παρακάτω θα βρείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις όπως αυτές έχουν τεθεί από τους πελάτες μας.
Αν δεν βρείτε εδώ την απάντηση που ψάχνετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο επαγγελματίας γραφίστας με τον σχεδιασμό είναι σε θέση να ενημερώσει, να πείσει άμεσα, να οργανώσει και να προσελκύσει την προσοχή του καταναλωτικού κοινού που απευθύνεστε. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας και να βρίσκετε μερικές φωτογραφίες και κείμενα, να γίνεται μια απλή σύνθεση και ύστερα αυτό να το παρουσιάζετε. Ακούγεται απλό αλλά δεν είναι αποτελεσματικό. Μπορεί να βγει μία καλή εικόνα αλλά ... ο γραφίστας έχει την ικανότητα να μεταφέρει το σωστό μήνυμα, στο ανάλογο κοινό, με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την οπτική σας επικοινωνία με αμεσότητα και σαφήνεια, κάνοντάς την πιο αποτελεσματική και δυναμική! Πόσες φορές ήσασταν διχασμένοι ανάμεσα σε δύο παρόμοια προϊόντα; ...και αποφασίσατε να αγοράσετε εκείνο το οποίο είχε την πιο ωραία συσκευασία; Αρκετά συχνά, οι αποφάσεις λαμβάνονται με αυτόν τον τρόπο και συχνά οι άνθρωποι κρίνουμε ένα προϊόν από την συσκευασία του.
Φυσικά! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε οποιοδήποτε σχεδιασμό. Από μικρές αλλαγές σε ένα λογότυπο, μια κάρτα, για την αλλαγή ενός γραφικού ή οτιδήποτε είναι αυτό το οποίο κατά την γνώμη σας χρειάζεται αλλαγή. Τα μικρότερα έργα είναι συχνά αυτά που αναδεικνύονται.
Στο σχεδιασμό δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τιμοκατάλογος. Τα κοστολόγια ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που παίζουν σημαντικό ρόλο στην κοστολόγηση ενός σχεδίου, όπως για παράδειγμα μια κάρτα, ένα έντυπο ή κάτι πιο σύνθετο όπως ένα δυναμικό site. Όλα τα παραπάνω μελετούνται και κοστολογούνται βάσει των αναγκών σας. Έτσι λοιπόν η τακτική που ακολουθούμε είναι να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα, για το τι ακριβώς χρειάζεστε και μετά να σας αποστέλλουμε αναλυτική οικονομική προσφορά. Έτσι έχετε μια πλήρη εικόνα των παροχών βάσει των δικών σας αναγκών.
Πιστεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση σας. Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας για να βελτιώσουμε το σχέδιό σας μέχρι να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι! Προσφέρουμε τη δυνατότητα των αλλαγών σχετικά με το σχεδιασμό του έργου σας μέσα στα όρια που καθορίζονται στην αρχική αναλυτική προσφορά σχεδιασμού.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σχεδιασμού και η μεταξύ μας οικονομική συναλλαγή, τα πνευματικά δικαιώματα μεταφέρονται σε εσάς.
Οι μορφές αρχείων που μπορείτε να μας αποστείλετε για εκτύπωση είναι οι ακόλουθες: cdr / ai / eps / svg / tiff και pdf (vector format) Όλα τα παραπάνω αρχεία θα πρέπει να είναι σε χρωματικό μοντέλο CMYK. Στην περίπτωση του αρχείου tiff, θα πρέπει η ανάλυση της εικόνας να είναι τουλάχιστον 300dpi. Στην περίπτωση του pdf, θα πρέπει να είναι γραμμικής μορφής και όχι εικόνας! Οι μορφές αρχείων που μπορείτε να μας αποστείλετε τα κείμενά σας είναι οι ακόλουθες: doc / xls Οι τρόποι με τους οποίους δεχόμαστε τα αρχεία είναι μέσω CD/DVD, Email, USB stick καθώς και FTP.
Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι μετρητά, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή τοις μετρητοίς στον μεταφορέα (COURIER) που θα σας παραδώσει την παραγγελία στον χώρο σας.

Comment(0)